Print this Page

Fotogalerij -Schaapjesklas – VBS Kompas – Afdeling Pas

Schoolfeest 2018

Thema “Heksen”

Voor de herfstvakantie maakten we kennis met heksje “Ella”. Een heel speciale heks die vooral anders was dan alle andere heksen. Elke dag beleefden we samen met haar een stukje van haar avontuur. En dit met het boek “Heksentaart”. Ons grootouderfeest was dan ook een geweldige afsluiting van dit thema. Heel wat grootouders deden mee aan de taartenbakwedstrijd … met verbluffende resultaten….waaw! Nog eens een extra dank je wel aan alle bakkers!

Naar de speeltuin

Dinsdag 7 november … een prachtige herfstdag … daar hebben we van genoten! Met gans de kleuterschool trokken we er op uit. Joepie, naar de speeltuin. Lekker samen ravotten!

Herfst in de klas

Ook in de klas deden we aan herfstbeleving…experimenteren met herfstvruchten…kabouters die kwamen piepen ….enz. We maakten samen een prachtige herfstboom die ook in de klas stilletjes aan zijn bladeren zal verliezen…

Bezoek bibliotheek

Dinsdag 12 september brachten we samen met de vissenklas een bezoekje aan de bibliotheek . De kids mochten zelf een boek kiezen…we leerden hoe je een boek goed hanteert. En zo hebben we voor onze boekenhoek een heleboel leuke boeken. Veel leesplezier!

Uitstap “De Bogaard”

Een uitstapje naar “De Bogaard” … op zoek naar onze eigen klasdieren… de kids hebben er enorm van genoten!

Schaapjes

Wat leuk om over ons eigen klasdier te werken “schaapjes”!
Samen met de kleuters van juf Eva gingen we ook op verkenning in onze school… op zoek naar alle klasdiertjes. We vonden veel bijtjes, vlinders, vissen en schaapjes!

Een nieuw schooljaar … een nieuwe start.

Een nieuw schooljaar…een nieuwe start… alle kids weer blij om naar school te mogen komen. Het wordt vast weer een fantastisch jaar…met vele nieuwe leerrijke uitdagingen!
Welkom in onze schaapjesklas!

Permanent link to this article: http://www.vbskompas.be/fotogalerij-25jarigen-vbskompas-afdelingpas/