Print this Page

Fotogalerij -Schaapjesklas – VBS Kompas – Afdeling Pas

Sinterklaas op bezoek! Gelukkig zijn alle kleuters ook dit jaar braaf geweest. We hebben heel wat lekkers gekregen. En ook leuk speelgoed! Dank je wel lieve Sinterklaas! Tot volgend jaar!

Ook aan “veiligheid in het verkeer” willen we als school de nodige aandacht besteden. Naar aanleiding van de start met de fluohesjes, een leuke tocht in het donker… EN OF ze elkaar zien… met al die FLUO!

Wat een afval… wat nu gedaan…veel creatief spel en … sorteren maar!

Ook dit jaar gaan we meerdere keren gezelschapsspelletjes spelen met ouders, grootouders, vrienden,… De eerste keer was alvast een succes, dank je wel aan iedereen die dit samen met ons wil doen! De kleuters beleven er steeds veel plezier aan!

Genieten maar van de herfst!

Tijdens het thema over ons klasdier gingen we te voet naar de kinderboerderij “De Bogaard”. Wonen daar misschien schapen? Wie weet? We hebben heel veel dieren gezien, mogen aaien,… Je zag de kleuters genieten van het contact met de dieren. En jaaaaa, ook veel schapen zijn er. De kids vonden het geweldig om hun eigen klasdier in levende lijve te ontmoeten!!! Dag schapen, eenden, kippen, geiten, konijnen, vogels,…!!! We komen zeker nog een keer op bezoek.

Joepie, naar school!

Permanent link to this article: http://www.vbskompas.be/fotogalerij-25jarigen-vbskompas-afdelingpas/